Over ons

Kantoor48 is al vele jaren werkzaam in de zakelijke dienstverlening en gespecialiseerd in de sector midden- en kleinbedrijf, waaronder zelfstandigen met vrije beroepen en non-profit instellingen.

Wij denken met u mee!
Als ondernemer of zelfstandige wilt u zich uiteraard bezighouden met uw bedrijf of vak en zo weinig mogelijk tijd besteden aan andere, minder leuke, zaken, zoals uw (financiële) administratie en verplichtingen ten opzichte van de belastingdienst.

Onze dienstverlening
Wij van Kantoor48 nemen al die ‘vervelende’, maar o zo noodzakelijke werkzaamheden met plezier van u over, want dat is ons vak, dat is bij uitstek onze deskundigheid, die wordt aangevuld met vele jaren ervaring. Of het nu gaat om uw belastingaangiften, de jaarrekening, de financiële administratie of om adviezen over hoe u het beste de continuïteit van uw onderneming kunt waarborgen. De eventuele salarisadministratie wordt in samenwerking met een gespecialiseerd kantoor gevoerd. Immers, dankzij een goed verzorgde administratie heeft u snel de beschikking over cijfers en resultaten en krijgt u een overzichtelijk inzicht in uw kosten, uw omzet en uw winst. Op basis daarvan kunnen wij u nog beter adviseren hoe u het meeste rendement uit uw onderneming kunt halen.

Klankbord
Bij ons staat u als ondernemer centraal. Wij fungeren als klankbord voor u en uw onderneming. Wij denken met u mee en zoeken samen met u naar passende oplossingen als er zich problemen mochten voordoen bij uw bank, de belastingdienst of andere instanties. Allemaal factoren die een zeer belangrijke rol spelen in het financieel gezond en succesvol maken én houden van uw onderneming.

Altijd up-to-date
Wij zijn een klein kantoor en dat willen we graag zo houden, omdat wij het persoonlijk contact belangrijk vinden. Daarom heeft u bij ons én aanspreekpunt en dat betekent dus ook dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. De werkzaamheden die u ons laat uitvoeren, kosten u bovendien minder geld dan wanneer u die zelf zou doen, omdat wij door onze ervaring, deskundigheid en speciale softwareprogramma’s simpelweg uw administratie veel sneller kunnen verwerken dan u dat zelf zou kunnen en wij doen dat tegen redelijke tarieven. Daarnaast streven wij ernaar om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de vele veranderingen in het belastingstelsel en de uitspraken van de Belastingrechters. Dat betekent dat u ervan verzekerd kunt zijn dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van alle fiscale voordelen en aftrekposten en dat u dus geen cent teveel betaalt aan de belastingdienst.

Starters
Startende ondernemers kunnen wij begeleiden bij het opstarten van de onderneming en het opstellen van bijvoorbeeld een ondernemingsplan, waarbij gebruik kan worden gemaakt van ons kantoor en onze apparatuur om de kosten in de opstartfase zo laag mogelijk te houden.